Kurser og temadage

Her kan du læse om de spændende kurser og temadage, som du kan tilmelde dig.

Vi tilbyder:

“Lav en udviklingsplan”

Vanerne hos borgere, brugere er under forandring og behovet for udvikling af de enkelte idrætsanlæg har aldrig været større end nu.

HI Videncenter har derfor udviklet et kursusforløb for at klæde bestyrelser, ledere og medarbejdere på til at udarbejde en udviklingsplan for eget anlæg.

Læs mere her og tilmeld dig.

 

CAMPUS 2017

Idrætsanlæg i dag og i morgen
HI Videncenter har taget de første trin til programmet til den årlige Campus. Campus 2017 vil også i år blive fyldt med faglige emner, nye tiltag mm.

Programmet vil løbende blive opdateret efterhånden som aftalerne bliver bekræftet. Vi kan dog allerede nu løfte sløret for, at der vil være noget om efterløn/pension eller hvis jeg bliver arbejdsløs, noget om vilkårene i de mindre samfund kan idrætsanlæggene være med til at fastholde lokale aktiviteter i de mindre samfund. Hvordan kan svømmeanlægget udvikles, hvordan får vi flere kunder og holder fast på dem, giv de rigtige tilbud til vandgymnastik. Hvad har den nye bekendtgørelse betydet for svømmeanlæggene? Det og mange andre spændende emner vil præge dagen.

Dagen er delt op i fire sideløbende spor efter emner. Du kan frit vælge, hvilket oplæg du vil overvære, og du behøver ikke beslutte dig på forhånd.

Det foreløbige program

Læs mere og tilmeld dig her

RAMMEBETINGELSE FOR IDRÆTSFACILITETER.

HI har i samarbejde med Sportsfaciliteter.dk arrangeret en temadag om rammebetingelser for idrætsfaciliteter den 26. oktober i Arena Randers

Læs mere og tilmeld dig

 

 

Læs om turen til Køln 2017