Kurser og temadage

Her kan du læse om de spændende kurser og temadage, som du kan tilmelde dig.

Vi tilbyder:

 

CAMPUS 2017

Idrætsanlæg i dag og i morgen
HI Videncenter har taget de første trin til programmet til den årlige Campus. Campus 2017 vil også i år blive fyldt med faglige emner, nye tiltag mm.

Programmet vil løbende blive opdateret efterhånden som aftalerne bliver bekræftet. Vi kan dog allerede nu løfte sløret for, at der vil være noget om efterløn/pension eller hvis jeg bliver arbejdsløs, noget om vilkårene i de mindre samfund kan idrætsanlæggene være med til at fastholde lokale aktiviteter i de mindre samfund. Hvordan kan svømmeanlægget udvikles, hvordan får vi flere kunder og holder fast på dem, giv de rigtige tilbud til vandgymnastik. Hvad har den nye bekendtgørelse betydet for svømmeanlæggene? Det og mange andre spændende emner vil præge dagen.

Dagen er delt op i fire sideløbende spor efter emner. Du kan frit vælge, hvilket oplæg du vil overvære, og du behøver ikke beslutte dig på forhånd.

Program

Læs mere og tilmeld dig her – da tilmeldingsfristen er overskredet – kontakt venligst sekretariatet post@h-i.dk

Deltagerliste 21. november 2017

Besøg Royal Arena og overvær åbningsceremonien i EM i svømning

Den 13. december 2017

 

HI har i samarbejde med Dansk Svømmeunion arrangeret et besøg på Royal Arena i Ørestaden i forbindelse med åbningsceremonien og de indledende semifinaler og finaler.

Dagen starter kl. 14.30 med en rundvisning på Arenaen, hvor vi kommer bagom setuppet i forbindelse med afholdelse af EM i svømning. Herefter er der mulighed for på egen regning at købe lidt at drikke eller spise inden åbningsceremonien starter kl. ca. 16.30.

Inkluderet i prisen er rundvisning og billetter til åbningen og efterfølgende overværelse af dagens hit.

Tilmelding senest den 27. november – obs, der er begrænset antal billetter, så det er først til mølle princippet.

Klik her for tilmelding

 

Førstehjælps kursus

Har du et opdateret førstehjælps kursus? Ellers har du nu chancen for at få det. Kurset indeholde alt fra forbrændinger og ætsninger til hjerte-lunge-redning. Læs mere om indhold på hjemmesiden.
Der vil blive udstedt kursusbevis efter endt kursus.

Læs mere her og tilmeld dig her

 

FSM Messe i Køln

Læs om turen til Køln 2017