Ledige stillinger

HIs medlemmer er ledere af Danmarks idræts-, kultur- og fritidsanlæg. Vi har derfor en stor berøringsflade indenfor netop dette område. Ved at annoncere på denne hjemmeside er sandsynligheden for at få den rigtige leder til lige netop jeres idrætsanlæg stor.

Prisen for at få lagt annonce ud på hjemmesiden er kr. 1.500,00.

Ledige stillinger p.t.

Birkerød Idrætscenter søger halinspektør

Om jobbet:

Brugerne på Birkerød Idrætscenter skal dagligt opleve, at idrætscentret er et spændende og inspirerende sted at besøge.

Vi søger en halinspektør som har fokus på mangfoldigheden af brugerne, er udviklingsorienteret og som kan bringe Birkerød Idrætscenter videre midt i en udviklingsproces.

Birkerød Idrætscenter omfatter en multihal med 2 haller, et stort fitnesscenter, café, 2 sale til aktiviteter, mødefaciliteter, foreningsfaciliteter, svømmehal med to 25 meters bassiner, varmtvandsbassin, 7 udendørs fodboldbaner og et skateranlæg. Svømmehallen har sin egen leder, med hvem du vil få et tæt samarbejde.

I jobbet indgår også driftsansvar for Søndervangshallen, Birkerød Badmintonhal og Sjælsøhallen.

Birkerød Idrætscenter er en del af kommunens samlede idrætsanlæg, hvor du vil indgå i Idrætsområdets ledergruppe som én af 5 ledere.

Du får ansvaret for personaleledelse (5 medarbejdere) og bemandingsplaner for idrætscentrets medarbejdere, ligesom du er koordineringsansvarlig og opsamlende for udlejning/udlån af anlæggets faciliteter, herunder arrangementer og events. Du har også ansvar for idrætscentrets brugerråd og dets mødeafvikling.

Bygningernes vedligeholdelse er dit ansvar i samarbejde med Ruderdal Ejendomme. Du har også ansvar for idrætscentrets budget og regnskab, herunder indkøb.

Læs mere her Udviklingsorienteret halinspektør til Birkerød Idrætscenter 2017