ConnectSport

Netværket der er direkte rette mod Sportscentre, Sportshaller og Arenaer i Danmark

 

ConnectSport skaber aktivt netværk

Hi samarbejder med netværksgruppen ConnectSport. Formålet med samarbejdsaftalen er, at de to organisationer kan udnytte hinandens styrker og fælles potentiale for at skabe videndeling og stærke netværk. Samarbejdet blev første gang præsenteret på HI Campus i 2014.

Netværksgruppen ConnectSport er direkte rettet mod sportscentre, sportshaller og arenaer i Danmark – og formålet med gruppen er at hjælpe medlemmerne til at udvide deres netværk og opbygge gode relationer. I netværket kan medlemmerne blive inspireret af andre erhvervsfolk og udveksle erfaringer og idéer med kolleger i branchen.

Netværk og videndeling er hele essensen i ConnectSport, som i høj grad baserer sig på en aktiv facebookside. Her kan man lynhurtigt få svar på sine spørgsmål og hjælp til konkrete problemstillinger, fordi medlemmerne kender hinandens hverdag og er gode til at dele ud af deres erfaring.

Som medlem af ConnectSport får man blandt andet nyhedsbreve, fordelagtige indkøbsaftaler, et stærkt netværk med andre i branchen og fire sessioner årligt, hvor medlemmerne blandt andet besøger hinandens centre. Disse sessions kan handle om emner som eksempelvis branding, samarbejde, ledelse eller om effektive tavlemøder.

Et medlemskab inkluderer:
  • 4 årlige netværksmøder
  • Sparring med andre i netværket
  • Nye forretningsrelationer
  • Medlemsnyt
  • Tilbud om Kurser, arrangementer o. lign.
  • ConnectSPORT logo til fri afbenyttelse
  • Mulighed for at benytte rabatordninger igennem ConnectSport

Priser

Et medlemskab koster normalt 8.900 kr. eksklusiv moms årligt. Er du medlem af HI og er prisen 8.500 kr.

Et medlemskab inkluderer 3 personer fra virksomheden.

Ønskes medlemsskab eller drøftelse herom send en mail til ConnectSport på pm@connectsport.dk

Læs mere om ConnectSport her