Brancheudstilling 2021

 

Tirsdag, den 28. september 2021 slår vi dørene op til branchens største messe
i Vejen Idrætscenter for udstyr og grej til idrætsfaciliteter afholdt på dansk grund.

 

I alt er der nu booket stande i 4 haller + ekstra m2 inde og ude, ligesom udstillingen integreres i øvrige områder i Vejen IC, både inde og ude, hvor et væld af udstillere vil præsentere nyheder og gode tilbud inden for udstyr til både tørre haller, svømmehaller samt grønne områder.

Udstillingen i år er ikke bare en udstilling, men bliver også en arena, hvor der gennemføres livedemoer og aktiviteter, der integreres i centeret, som på dagen er helt almindeligt åben for almindelig daglig aktivitet.

Der ud over har vi sammensat en aktivitetspakke, hvor der gennemføres turneringer i nogen af alle de sportsgrene og aktivitetsmuligheder, der udbydes i Vejen Idrætscenter.

Mandag den 27. september 2021 er der som sædvanlig golfturnering ligesom der den 28. september 2021 er den traditionelle kammeratskabsaften med levende musik, hvor NEM-fest igen i år spiller op med sit orkester. Denne aften sluttes af med natmad fra pølsevognen, der denne gang er dirigeret til Vejen.

Alt i alt er der lagt op til spændende dage med masser af muligheder for at nørde i udstyr og netværke med gode kolleger og venner fra branchen. For i år har vi inviteret alle jeres kolleger, altså hele branchen.

Brancheudstillingen er et godt mål for en faglig tur, hvor du inviterer dine kolleger og medarbejdere fra anlægget på en Inspirerende oplevelsesrejse ud i nyt udstyr, nye trends. Masser af gode ideer og fagligt samvær, der kan inspirere til udvikling af lige præcis dit og dine kollegers idrætsanlæg.

Så kom over og vær en del af det nye set-up, vi tør godt love jer, at i bliver begejstrede;-)

Vi glæder os til vi ses!

 

Åbningstider:

Messen er åben tirsdag d. 28. september 2021 – 9.30-16.00

Entré:

Der er gratis entre for alle, og alle er velkommen.

Parkering:

Der er gratis parkering for alle lige udenfor døren.

Sponsorer på brancheudstillingen 2020

PFA –  er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte

TRESS AS er en fremtidsorienteret virksomhed med mange års erfaring som udstyrsleverandør af idrætsudstyr, genoptræningsudstyr, fitness, mål og net, motorik- og balance aktiviteter, til bl.a. kommuner, skoler, idrætsanlæg, børneinstitutioner, haller og foreninger. Høj kvalitet i både produkt og service er hos os en selvfølge.

Tryg tilbyder fordelagtige forsikringer til idrætshaller og selvejende institutioner tilknyttet HI. Hos Tryg Erhverv kan vi hjælpe med en komplet og korrekt forsikring til jeres idrætshal eller Kulturinstitution. Eksempelvis kan I have behov for følgende forsikringer:
Ansvarsforsikring
Løsøreforsikring
Bygningsforsikring 
Netbankforsikring

Tryg Privat – som medlem af HI har du mulighed for at opnå store rabatter på udvalgte forsikringer hos Tryg. for medlemmer af HI tilbyder Tryg yderligere 20% rabat på bl.a. husforsikring, bilforsikring, familieforsikring og ulykkesforsikring. læs mere om privat forsikringer og Tryg Plus kundefordele. Kontakt Tryg Erhverv og opnå yderligere 20% rabat.

Compass Fairs er totalleverandør af messetekniske løsninger til hele den skandinaviske eventbranche. Vi leverer alt fra messevægge, strøm og lyssætning, tæpper, til inventar til den enkelte udstiller.
Derudover er vi ofte den foretrukne totalleverandør til de største messearrangementer i Skandinavien, hvor vi indgår som teknisk arrangør og deltager i planlægningen og gennemførsel fra start til slut.
Vores web baseret bestillingssystem, gør det let at være udstiller på en messe når Compass Fairs håndtere de tekniske løsninger.
Vi har 20 års erfaring og med næsten 75 ansatte der bemander vores kontorer og lagre i Norge, Sverige og Danmark – sikre dig som kunde topkvalitet og hurtig levering.
Se mere på www.compassfairs.dk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.