Brancheudstilling 2021

 

Tirsdag, den 28. september 2021 slår vi dørene op til branchens største messe
i Vejen Idrætscenter

Vi byder velkommen til Danmarks bedste ledende medarbejdere og ansatte med beslutnings- og indkøbsansvar i blandt andet kulturforvaltninger, haller, organisationer og foreninger, svømmehaller, idrætsanlæg, træner/ ledere i landets mange idrætsforeninger, idrætsefterskoler, idrætshøjskoler og private virksomheder.

Over 100 udstillere/ leverandører til idræts-, kultur- og fritidsbranchen står klar til at præsentere nyheder og muligheder indenfor områder som henvender sig til idrætsanlæg, haller, svømmehaller, idræts-efterskoler/ højskoler, fritidsanlæg, spa- og wellness, fitnesscentre, udeanlæg/ baner, byrum mm. Alt som har med idræts-, kultur- og fritidsfaciliteter at gøre.

Her kommer i helt tæt på jeres leverandører, og ikke mindst også jeres kolleger i branchen!

Udstillingen vil fylde hallerne i det populære Vejen Idrætscenter, og vi vil i samarbejde med Vejen Idrætscenter også gøre brug af de topmoderne faciliteter som stedet råder over, således at de også tages i brug og bliver en integreret del af messen, både indendørs og udendørs.

Vi kan byde velkommen til Danmarks største Sports Facility Fair, en aktiv og levende messe, hvor man som besøgende vil blive inspireret af forskellige demoer i svømmehallen, spa-området, fitnesscentret, de udendørs arealer – ja over hele området, ud over alle de andre spændende ting, som i finder rundt om på leverandørernes stande.

Vi lover, at i tager her fra med masser af fornyet energi og masser af ideer.

Åbningstider:

Messen er åben tirsdag d. 28. september 2021 – 9.30-16.00

Entré:

Der er gratis entre for alle, og alle er velkommen.

Parkering:

Der er gratis parkering for alle lige udenfor døren.

Sponsorer på brancheudstillingen 2020

PFA –  er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og vi blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte

TRESS AS er en fremtidsorienteret virksomhed med mange års erfaring som udstyrsleverandør af idrætsudstyr, genoptræningsudstyr, fitness, mål og net, motorik- og balance aktiviteter, til bl.a. kommuner, skoler, idrætsanlæg, børneinstitutioner, haller og foreninger. Høj kvalitet i både produkt og service er hos os en selvfølge.

Tryg tilbyder fordelagtige forsikringer til idrætshaller og selvejende institutioner tilknyttet HI. Hos Tryg Erhverv kan vi hjælpe med en komplet og korrekt forsikring til jeres idrætshal eller Kulturinstitution. Eksempelvis kan I have behov for følgende forsikringer:
Ansvarsforsikring
Løsøreforsikring
Bygningsforsikring 
Netbankforsikring

Tryg Privat – som medlem af HI har du mulighed for at opnå store rabatter på udvalgte forsikringer hos Tryg. for medlemmer af HI tilbyder Tryg yderligere 20% rabat på bl.a. husforsikring, bilforsikring, familieforsikring og ulykkesforsikring. læs mere om privat forsikringer og Tryg Plus kundefordele. Kontakt Tryg Erhverv og opnå yderligere 20% rabat.

Compass Fairs er totalleverandør af messetekniske løsninger til hele den skandinaviske eventbranche. Vi leverer alt fra messevægge, strøm og lyssætning, tæpper, til inventar til den enkelte udstiller.
Derudover er vi ofte den foretrukne totalleverandør til de største messearrangementer i Skandinavien, hvor vi indgår som teknisk arrangør og deltager i planlægningen og gennemførsel fra start til slut.
Vores web baseret bestillingssystem, gør det let at være udstiller på en messe når Compass Fairs håndtere de tekniske løsninger.
Vi har 20 års erfaring og med næsten 75 ansatte der bemander vores kontorer og lagre i Norge, Sverige og Danmark – sikre dig som kunde topkvalitet og hurtig levering.
Se mere på www.compassfairs.dk