Kurser og arrangementer

Kurser, erfadage, uddannelse, temadage, pop-up arrangementer, webinarer, vidensdeling, netværk,  sparring  og årets store branchemesse – alt dette og meget mere finder du her!

 

Vores brancheorganisationsdel IKF har et stort udvalg af relevante kurser, erfadage, webinarer og uddannelser målrettet ledere og ansatte i landets idrætsfaciliteter.

Det er uhyre vigtigt at vi som branche sørger for, at vores ledere og ansatte er godt uddannede, at vi er godt klædt på til de opgaver vi bliver stillet og kan leve op til branchens krav og ønsker, så vi sammen kan skabe succesfulde idræts-, kultur- og fritidsanlæg.

Vidensdeling, netværk og  sparring når det er allerbedst!

Kurser

KONFLIKTHÅNDTERINGSKURSUS

Konflikthåndteringskursus

HI er gået sammen med SECCON og udviklet et 4 dages kompetence godkendt konflikthåndteringskursus.

Kurset er målrettet de udfordringer som medarbejdere og ledere står overfor i den daglige drift af landets mange haller og idrætsfaciliteter.

Kurset er godkendt af den Kommunale kompetence fond og dermed er den enkelte medarbejder/ facilitet berettiget til økonomisk støtte ved deltagelse på kurset.

Kurset bliver skræddersyet til den enkelte facilitet og de udfordringer som møder medarbejdere og faciliteten i hverdagen.

Læs mere her