Lederweb

Halinspektøforeningen står via sit medlemskab af KTO bag Lederweb.dk, der er et samarbejde mellem KL, Regionerne og KTO.

Lederwebs mål er at samle og formidle ledelsesviden til ledere i amter og kommuner. Du kan frit bruge Lederweb og opretter du en brugerkonto, får du hver uge vores nyhedsbrev med en oversigt over nye artikler, værktøjer, bøger osv. Du får også presseklip – det koster ikke noget.

www.lederweb.dk kan du finde:

  • Ny viden om ledelse – projekter fra Væksthus for ledelse
  • Artikler om ledelse
  • Erfaringer fra ledere i amter og kommuner
  • Værktøjer (guider, checklister osv.) til konkret brug i din hverdag
  • Ny ledelseslitteratur – bogomtaler og -anmeldelser
  • Kurser og konferencer

For hjælpe dig i din hverdag ser vi det som vores opgave at formidle den mest relevante information i let tilgængelig form. Du kan vælge at gå ind via et emne (f.eks. MUS, Stress og ledelse, Seniorpolitik) og får straks præsenteret, hvad der findes af artikler, værktøjer, bøger, erfaringer m.m. om lige netop det emne. Du undgår at skulle igennem en masse information, som ikke er relevant i din situation.

Er du på udkig efter mere generel information kan du vælge en overordnede indgang, hvor vores information er delt op i tre grupper: strategi, personale og dig selv.

Lederweb.dk, der er en del af “Væksthus for ledelse”, er etableret af Kommunerne Landsforening (KL), Amtsrådsforeningen (ARF) og Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte (KTO) for at styrke det fremtidige udviklingsarbejde med ledelse i amter og kommuner.

Væksthuset vil fokusere på rammerne for ledelse og på ledelse som et fag. I praksis skal det ske ved, at Væksthuset laver udviklingsprojekter, der afprøver nye ledelses- og samarbejdsformer.