Ledige stillinger

HIs medlemmer er ledere af Danmarks idræts-, kultur- og fritidsanlæg. Vi har derfor en stor berøringsflade indenfor netop dette område. Ved at annoncere på denne hjemmeside er sandsynligheden for at få den rigtige leder til lige netop jeres idrætsanlæg stor.

Prisen for at få lagt annonce ud på hjemmesiden er kr. 1.500,00.

Ledige stillinger p.t.

Leder af Ishøj Idræts & Fritidscenter, Ishøj Svømmehal og Bredekærgård

Er du den der har lyst og evner til at skabe de bedste betingelser for Ishøjs borgere når de besøger Ishøj Idræts & Fritidscenter, Ishøj Svømmehal og Bredekærgård, så er driftslederstillingen ledig

 

Som leder af Ishøj Idræts & Fritidscenter, Ishøj Svømmehal og Bredekærgård forventes det, at den driftsmæssige ledelse respekterer den lokale kultur og de lokale traditioner, og at disse udfordres positivt i forhold til de udviklingsønsker, der udtrykkes i kommunens kulturpolitik.

Klik her for at læse mere om stillingen

Leder til Ringsted Sport Center

Forløs potentialet for ”det nye sportscenter” midt i mulighederne!

Ringsted Kommune søger en ny leder af Ringsted Sport Center, der er et stort og moderne sportscenter midt i Ringsted by. Sportscentret har tre idrætshaller, gymnastikhal, svømmeland, anlægspavillon og ca. 200.000 m2 udearealer med bl.a. træningsbaner, kunstgræsbaner og stadion.

Ringsted Kommune har en vision om at være midt i mulighederne. Det gælder også for Ringsted Sport Center, hvor der er udarbejdet en helhedsplan for udviklingen af faciliteterne på sportscentret.

Klik her for at læse mere om stillingen

Leder til Herning svømmehal Danmarks største svømmehal

Vil du være med til at udvikle ét af Herning Kommunes flagskibe på idrætsområdet? Så er muligheden lige her. Efter 36 år har vores værdsatte halinspektør besluttet sig for at træde af som leder af Herning Svømmehal, og vi er på udkig efter hans afløser.