Ledige stillinger

HIs medlemmer er ledere af Danmarks idræts-, kultur- og fritidsanlæg. Vi har derfor en stor berøringsflade indenfor netop dette område. Ved at annoncere på denne hjemmeside er sandsynligheden for at få den rigtige leder til lige netop jeres idrætsanlæg stor.

Prisen for at få lagt annonce ud på hjemmesiden er kr. 1.500,00.

Ledige stillinger p.t.

Leder til Bornholms Idrætsområder

Besættes pr. 01-07-2021

Bornholm er en ø, hvor kultur-, idræts- og fritidslivet er i udvikling og kendetegnet ved mangfoldighed og nyskabelse og hvor aktive foreninger, institutioner og virksomheder er vigtige samarbejdspartnere i udviklingen på Bornholm.
Bornholms idræts-, fritids- og kulturliv spiller en væsentlig rolle i realiseringen af kommunens overordnede vision om, at vi skal være 42.000 bornholmere i 2028.

Bornholms nye kultur-, idræts- og fritidspolitik skal understøtte denne ambition og bidrage aktivt til, at Bornholm er et attraktivt sted at bo, besøge og flytte til – både nu og i fremtiden.

Vi søger en ny leder til en vigtig grundsten i politikken og i det bornholmske samfund – Bornholms Idrætsområder – med 38 kommunale idrætsanlæg spredt over hele øen. Haller, svømmesal, stadions og boldbaner der er tilgængelige for alle og omdrejningspunktet for både ildsjæle og idrætsglade bornholmere og turister.