Idrættens Branchedage

Torsdag d. 7. november 2024 samles hele Idræts-, kultur- og fritidsbranchen til Danmarks største Sports Facility & Hospitality messe i Vejen Idrætscenter.

Alle med virke i branchen er velkommen – også dig!

Det bliver en POWER-messe, som ikke tager for meget tid ud af jeres travle hverdag, men som holder fokus på godt købmandskab, inspiration, tidens trends, træningsformer, branche nyheder, gode tilbud, flotte gevinster, spændende oplæg og debatter dagen igennem, vidensdeling og masser af sparring og networking.

Læs brochuren her

Messen rummer ALT det der hører til indenfor idræts-, kultur- og fritidsbranchen. Hospitality & værtskab, Idrætsudstyr/ ude og inde, nye træningsformer, fitness, outdoorgym,  legeredskaber, sauna/ spa og wellness, vandbehandling, rengøring, bæredygtighed, etablering/ pleje og vedligehold af udearealer/ herunder græs og banepleje samt opstregning, kunstgræsbaner og hybridbaner, drift, svømmeudstyr, inventar, food & drink, arrangementer og underholdning og meget mere. Kort sagt – her finder i ALT.

Er du centerchef, leder, ansat, instruktør/ underviser, driftsansvarlig, sidder i bestyrelse i et af landets mange idrætsfaciliteter, svømmehaller, fitnesscentre, efterskoler, højskoler, sportsforeninger, kommuner, hoteller og overnatningssteder eller er du medlem hos en af de mange dygtige organisationer eller andet indenfor branchen, så tag dine kolleger under armen og kom over og vær en del af messen og hele netværket omkring IDRÆT KULTUR FRITID – Danmarks største Sports Facility & Hospitality Fair.

Jeres mange gode leverandører, nye som gamle, står alle klar til at tage sig rigtig godt af jer alle sammen , og det er ret unikt, at vi kan samles og mødes hele branchen på tværs. Vi kan meget mere, når vi står sammen som branche.

Vi fylder hele Vejen idrætscenter og det bliver den flotteste messe til dato!

Alle de mange gode udstillere og oplægsholder – dem har vi, men vi mangler alle de glade besøgende – altså dig og alle de andre – til at få glæde af alt det vi har stablet på benene til jer, så gå ind og få jer tilmeldt.

Der er gratis adgang til både messe og til spændende oplæg og debatter torsdag den 2. november, og der er gratis parkering lige udenfor døren.

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen:-)

 

Besøgende på messen

Tilmelding som besøgende på messen samt frokostbestilling.

Der er gratis adgang til messen, men vi vil gerne have at du registrerer dig her, så slipper du også for at stå i kø.

 

 

For udstillere

Bestilling af frokost/ forplejning på messen samt tilmelding til kammeratskabsaftenen efter messen.