Trivselslinjen

Din trivsel er vigtig for os!

Som medlem hos kan du via vores Trivselslinje få gratis rådgivning om eksempelvis din psykiske og/eller fysiske trivsel, gode råd om generelt velvære samt sparring om eventuelle livsstilsændringer. Trivselslinjen bemandes af relevant sundhedspersonale hos Falck Healthcare.

Som medlem kan du få rådgivning og vejledning om:

  • Stress og mistrivsel – forebyggelse og håndtering
  • Kost og vægttab
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Planlægning af træning
  • Rygestop
  • Hjælp til livsstilsændringer

Professionel rådgivning
Den eksterne samarbejdspartner Falck Healthcare er udvalgt for at kunne yde dig professionel rådgivning om din trivsel. Rådgiverne på Trivselslinjen består af sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer – og i særlige tilfælde, kan du også komme til at tale med en socialrådgiver.

Trivselslinjen yder udelukkende rådgivning og kan ikke tilbyde decideret behandling. Har du brug for behandling, vil du blive henvist til at gøre brug af din sundhedsforsikring, som du kan have gennem din pensionsordning.
Du er som udgangspunkt anonym, når du ringer til vores Trivselslinje. Du vil dog blive bedt om at oplyse, hvilken organisation du er medlem af. Ønsker du fortløbende samtaler med den samme rådgiver, kan det blive aktuelt at oprette en sag.

 

Faktaboks:

Kontakt Trivselslinjen
Du kan opleve, at medarbejderne i sekretariatet foreslår dig at blive stillet om til Trivselslinjen, men du kan også selv kontakte Trivselslinjen direkte på telefon 7080 8218 fra mandag-torsdag 8.00-16.30 og fredag 8.00-16-00.

Se brochure her Trivselslinjen