Årets Nyhed – tilmelding

HIs Brancheudstilling tirsdag den 14. maj ser igen ud til at blive lidt af et tilløbsstykke.

Selv om tilmeldingsfristen i skrivende stund endnu ikke er slut, tyder alt på, at Fagmessen i Vingsted Hotel & Konferencecenter tirsdag den 14. maj bliver lidt af et tilløbsstykke. Og en af de aktiviteter, der kommer til at tiltrække sig stor opmærksomhed, er afsløringen af, hvem af udstillerne, der skal løbe med pokalen og den ærefulde titel ”Årets Nyhed 2019”.

Vi håber selvfølgelig på, at i som leverandører vil byde ind med, hvad i mener kan været Årets Nyhed, måske vil der i år været kapløbet om titlen. De produkter, der bliver tilmeldt konkurrencen, bliver udstillet på et podium i foyeren, og så er det op til dommerkomiteen bestående af HIs formand, Jørgen Mosbæk, direktør Morten Harkjær Nielsen fra Maribo Hallerne samt Udviklingskonsulent Jens Øvås Møller for Lokale- og Anlægsfonden, der i fællesskab skal finde ud af, hvem der skal afløse sidste års vinder. I 2017 gik titlen til Fischer Lightning for deres Sport Rethinkit.

Indslaget med ”Årets Nyhed” blev indført i 2010, hvor en letvægtsbande fra firmaet m2solution i Nibe tiltrak sig så stor opmærksomhed, at dommerkomiteen lod den ryge helt til tops.

Messen har få ledige stande tilbage.

Alle de kvadratmeter, der kan inddrages til messen, er efterhånden taget i brug, og når de sidste kontrakter er kommet i hus og underskrevet, vil der være over 120 af slagsen. Det fortæller lidt om det logistiske arbejde, der skal til, for at alle udstillere får, hvad de ønsker.

Vi forventer igen i år at fagmessen bliver godt besøgt, og ser frem til at byde jer velkommen på Danmarks største fagmesse.

Tidligere års vindere af Årets Nyhed:

KLIK HER for at tilmelde dig ÅRETS NYHED 2019