Forbrugsforeningen

Bliv medlem og få bonus!

Optjen bonus og spar penge hver dag
– med Forbrugsforeningens betalingskort

Med Forbrugsforeningens betalingskort er du klædt godt på, når du skal handle. Vi dækker stort set alle brancher lige fra dagligvarer, TV, rejser, oplevelser og personlig pleje til mobiltelefoni, tøj, sko, computere, benzin, briller og værktøj.

Et betalingskort fra Forbrugsforeningen giver dig adgang til flere tusind forskellige indkøbssteder i hele Danmark, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse – ikke mindst blandt det store udbud af spændende internet butikker, hvor du kan handle præcis, når det passer dig.

Så sparer du penge og optjener bonus – hver dag året rundt!
Er I flere voksne i husstanden, kan I få et betalingskort hver og optjene bonus på hele familiens indkøb.

Meld dig ind nu!

Du kan nemt og hurtigt melde dig ind i Forbrugsforeningen via dit NemID. Udfyld indmeldelses-formularen på fbf.nu. Efter ca. 10 dage modtager du dit betalingskort og pinkode – og er klar til at gå på bonusjagt. Du betaler kun kr. 132,- om året for at være medlem – eller kr. 11,- om måneden, til gengæld er der kr. 0,- i renter og gebyrer ved normal brug af Forbrugsforeningskortet.

For kun kr. 132,- om året kan du spare penge – mange penge

For at blive medlem skal du have bopæl i Danmark – være over 18 år – og medlem af en af de ca. 120 forhandlings- og aftaleberettigede fagorganisationer i Danmark.

Meld dig ind her

Hver gang du betaler med dit betalingskort fra Forbrugsforeningen i én af de mange forretninger, som foreningen samarbejder med, optjener du automatisk bonus. Jo mere du bruger betalingskortet, desto mere sparer du, og kan få råd til det, du ønsker dig.

Husk at acceptere cookies øverst på siden. Du kan til enhver tid slette cookies fra Forbrugsforeningen.dk igen.