TRYG

Bonus på vej til Tryg-kunder
Vi har godt nyt til dig, hvis du har dine forsikringer hos Tryg. TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg, har besluttet for tredje år i træk at udbetale en bonus til sine medlemmer – Trygs danske kunder. Årets medlemsbonus er på 8 % af det, du i alt har betalt for dine forsikringer hos Tryg for 2017. Alle Tryg-kunder, der er berettiget til bonus, får besked direkte fra TryghedsGruppen enten i eBoks eller pr. brev i løbet af maj måned.
Udover at udbetale bonus til sine medlemmer uddeler TryghedsGruppen gennem TrygFonden i 2018 også 600 mio. kroner til projekter, der øger trygheden i Danmark fx hjertestartere og livreddertårne.
Læs alt om medlemsbonus og TryghedsGruppen her

Tryg tilbyder fordelagtige forsikringer til idrætshaller og selvejende instituitioner tilknyttet HI. Hos Tryg Erhverv kan vi hjælpe med en komplet og korrekt forsikring til jeres idrætshal eller Kulturinstitution.

Tryg Privat

Som medlem af HI har du mulighed for at opnå store rabatter på udvalgte forsikringer hos Tryg. Læs mere om privat forsikringer og Tryg Plus kundefordele. Kontakt Tryg Erhverv.